FR | NL
Alentours - Bouc regardant vers vous

U bent een fijnproever ?

Er zijn heel wat uitstekende restaurants binnen een straal van twintig kilometers. Van de gezellige brasserie via de « bonnes tables » tot het sterren-restaurant u vindt zeker wat u het beste past.

 

Dicht bij huis wordt u in Bièvre op 4 km van de gîte in de « Au bonheur de Sophie » verwelkomt voor een lekkere kaart en een prima service. In Orchimont, een mooi dorpje op gelijke afstand kan terecht in de  « ’Auberge Saint-Martin » .  In Vresse-sur-Semois raden wij u de « Relais de Vresse » aan en de aanrader is zeker de « Charme de la Semois » in  Alle-sur-Semois. In de gîte vindt u steeds een uitgebreide lijst met alle nuttige adressen, websites en telefoonnummers.

 

Smakelijk! 

In de buurt

  • U kan zo langs het bos naar het mooie dorpje Orchimont wandelen. De « Bizon-ranch » telt er zo’n 150 dieren. Niet ver van de kerk kan u dan bij Caroline en Guido De Paepe lekker eten of een glaasje drinken in hun « Auberge Saint-Martin ». 
  • Wat verderop ligt Vresse-sur-Semois. De brug over de Semois leidt u naar één van de mooiste dorpen van Wallonië; La Forêt. Bossen met gemerkte wandelpaden alom. Om u dorst te lessen of om heerlijke streekproducten te proeven stopt u daar best bij Nadine en Jean Smekens en hun « le Serpolet » . Een heel gezellig moment bij deze ambassadeur van « Orval".
  • RocheHaut biedt u ook tal van mogelijkheden. Meerdere restaurants en heel wat wandelingen langs de meander van de Semois rond het prachtig dorpje « Frahan ». 
  • Richting Bouillon gaat het dan van de ene naar de andere verassende plek met steeds verbluffende uitzichten.
Alentours - Forêt brumeuse traversée par des rayons de soleil

WANDELINGEN

Van het uiteinde van de tuin vetrekken kilometers lange wandelingen in de mooie natuur. U kan kilometers wandelen zonder één enkel huis te zien. Bossen, rivieren, herten, zwarte ooievaars, everzwijnen en reeën alom. U vertoeft in een unieke omgeving. De Semois vloeit op 8 km. Pure charme in één van de mooiste hoekjes van onze Ardennen.

Alentours - biche adulte avec sa progéniture

Contactgegevens

Contact

Rue du Ru au Moulin, 35
5555 Bellefontaine

Belgium

Contacteer ons