FR | NL

de gîte

Dit mooie landhuis wordt enkele w-ends en enkele weken per jaar verhuurd. Ze is ingericht voor een maximum van acht volwassenen die van een zee aan ruimte genieten.

 

Vier ruime twee-persoons kamers, twee grote douchekamers, drie salons, een klein bureautje en twee volledig ingerichte keukens. U kookt graag? Er is SMEG vintage apparatuur alom aanwezig in de twee riante keukens waarvan één gebouwd werd rond een ESSE kookfornuis op houtvuur. Kleurrijke STAUB-gerei is aanwezig voor de oven.

 

Voor ontspanning heeft u een infrarood sauna, tafelvoetbal, twee televisies, DVD, Wifi en gezelschapsspellen. De gîte wordt enkel aan niet-rokers verhuurd. Jonge kinderen en huisdieren zijn niet toegelaten. Baby's zijn welkom.

 

Met prachtige foto's van Claude Smekens ontdekt u in een reportage van 12 pagina's de unieke decoratie van dit landhuis in de Ardennen. In de keukens benadrukt Claude Smekens elementen als de "vintage" SMEG apparatuur maar ook de ingebouwde beenhouwerstafel of de "lavandière" die dienst doet als wastafel.In de salons zet ie een houten kayak, een vitrine en ook de haarden in de STUV-kachels extra in de kijker.

 

 

De decoratie

In de twee riante keukens is de SMEG « vintage » apparatuur, de Rolls van de blenders en andere keukenrobots alom aanwezig.  Een beenhouwersblok werd met twee « Smeg » -vintage vaatwassers geflankeerd. U kookt graag ? De tweede keuken werd volledig rond een « ESSE » hout-kookfornuis gebouwd.  U kiest tussen een hele reeks kleurrijke « Staub » -kookpotten  en het vuur doet de rest.

 

In de drie salons zijn de natuurlijke elementen troef. Hout en steen in al hun staten. De drie vuurhaarden en het meubilair van « Manufacture des Ardennes » geven een extra aan dit gevoel van knusheid. De afwerking van de decoratie gebeurde met hedendaagse kunst. Fotografische werken van Stefan Vanfleteren en Eric de Ville mengen zich met de werken van Jean-Luc Moerman, Pascal Courcelles, Tino von Weis of Jean-Marc De Pelsemaeker.  Er zijn kost noch moeite gespaard om het u gezellig te maken.

Décoration
Décoration
Décoration
Décoration
decoration d'un cerf en bois

Contactgegevens

Contact

Rue du Ru au Moulin, 35
5555 Bellefontaine

Belgium

Contacteer ons